Mai 212013
 

Vestea bună de astăzi este aceea că, fiind un site care se respectă, organizăm, din când, şi concursuri. (Regretăm enorm, însă în urma şedinţei de redacţie de astăzi, copierea şi punerea în practică a unei idei de genul Fetei de la pagina 5, a căzut cu zgomot şi dezamăgire.)

Timp de 10 zile, vom lansa în spaţiul nostru pozitiv câte o întrebare BUCOXBRIDGE. Avem şi noi curiozităţi sorineşti, ne-ar plăcea să ştim cine ne citeşte, dar mai ales cum. Gândire critică, gândire laterală, le valorizăm deopotrivă, cât despre dragostea pe care deja v-o purtăm… staţi fără grijă. Desigur, nu există răspunsuri proaste, greşite sau nepotrivite.  Va fi premiată o singură persoană, cea care va răspunde tuturor celor 10 (zece) întrebări şi a cărei gândire ne va părea a fi cea mai săltăreaţă.

Premiul nu este mare, dar poate fi important: 10 (zece) cărţi din biblioteca de psihologie a Sorinei, de la Irvin Yalom, Problema Spinoza, până la Psihodinamica dezvoltării umane (Creştere, maturitate, senectute), Rayner, Joyce, Rose, Twyman, Clulow. Iar dacă minunatul câştigător se va dovedi a fi un student cu multe referate şi teme notabile, plusăm cu multe titluri din colectia POLIROM, psihologie de-a noastră, obligatoriu de menţionat în bibliografie. Premiul va fi oferit în cadru festiv, la ceainăria Infinitea.

 

Vă rugăm să folosiţi, pentru răspunsurile Dumneavoastră, formularul de CONTACT. Termenul limită de participare: 10 (zece) zile de la data apariţiei ultimei întrebări.

 

Prima întrebare:

Ce păţeşte o furnică atunci când e scăpată din mână?

(Gurile rele spun că, atunci când eşti la anaghie şi ai nevoie să te ajute cineva, inclusiv cu răspunsul la vreo întrebare, poţi da un anunţ aici.)

 

(Îl rugăm pe Adrian Nuţă să nu cumva să ne păcălească şi să se înscrie la concurs sub pseudonim.)

 

  3 Responses to “Prima”

  1. se bucura de libertate

  2. Isi continua drumul, cu zambet in antene, curioasa ce-i va mai aduce plecarea din zona de confort, musuroi district nr.7.

  3. Pai…aduna, aduna, aduna incontinuu si daca nu este oprita la timp se ingroapa in adunatura ei :))

Sorry, the comment form is closed at this time.