Iun 272013
 

Mare provocare, mare. N-aţi vrea, vă rog, să mirosiţi a înmormântare?

Pe piaţa de gen există un produs de parfumare cu miros suav, de astrucare. Se numeşte FUNERAL HOME (Demeter Fragrance) şi are mare priză la domnişoarele care îl comandă dintr-n reflex cam perplex, apoi îl abandonează, cel mai probabil atunci când realizează cum c-ar fi unisex.  (Nu ştim deloc cum miroase, da’ bănuim că tinde spre … fun. Oricum, bilă imaculată pentru compania producătoare, îţi trebuie ceva inteligenţă ca să rezişti tentaţiei comerciale de a împărţi moartea pe sexe.)

Absolut original, sigilat şi mortal, el stă la dispoziţia celei (sau celui) care îşi scrie cel mai frumos epitaf.

Timp de o lună, începând de astăzi, vom primi frumoasele Dumneavoastră cuvinte eterne prin formularul de CONTACT.

Cu voia autorului, cea mai inspirată creaţie mortuară va fi publicată pe acest site optimist şi sprinţar, ceea ce, credeţi-ne, nu e puţin lucru, oferind, împreună, un gest de maximă tandreţe existenţială pentru familie şi cunoscuţi, cei care, în momentul cu pricina, vor avea, pe cap, o grijă în minus.

Şi-apoi, cine te-ar cunoaşte mai bine decât însăşi moartea din tine?

(… Dacă nici asta nu e o atitudine pozitivă, să epigramăm decesul când încă mai răsuflăm prin găurile cu păr, atunci treaba voastră, apucaţi-vă de proză sau de teatru brut, radiofonic, mai devreme sau mai târziu tot vă veţi lovi cu capul de adevăr…)

Sorry, the comment form is closed at this time.