Apr 112017
 

Nu-i niciun secret, de ceva vreme merg la sală, făcănd deja parte, cu mare bucurie, din ECHIPA LUI DANIEL.

Dacă vreţi să-l descoperiţi pe Daniel Oprea, o veţi face, e la un click distanţă pe net.

Însă dacă vreţi să mergeţi mai departe şi să aflaţi cum se simte o fată bătrână la fitness, făcând tracţiuni, cardio cât cuprinde şi tot felul de exerciţii inumane (… mă rog, eu am greşit, pentru că atunci cand Daniel m-a întrebat ce „ţel sportiv” am, am răspuns, cu candoarea care mă caracterizează: … „să pot să fac sex acrobatic cu George Clooney.”  Să nu repetaţi greşeala mea, vă rog. Spuneţi-i doar că vreţi să fiţi şi să rămaneţi sănătoşi.)… aşadar, dacă vreţi să aflaţi cum se simte o fată bătrană la fitness, vă las să citiţi un mesaj de pe site, scris, desigur, de un băiat:

Cred ca tendinta noastra de a fi cat mai profesionisti, ne face sa fim prea sobri si prea rationali si sa marim astfel distanta dintre oameni. Ca sa-i apropiem avem nevoie de argumente emotionale. Cred ca aici greseste si Daniel aducand tot felul de argumente rationale, cand tocmai el se pricepe atat de bine sa aduca oamenii la un loc. Eu MA SIMT BINE in echipa lui Daniel, si cred ca e cel mai important argument care ma face sa vin la sala. Ce vreau sa spun cu asta, mai ales cu “ECHIPA”:

Cand am intrat pentru prima oara in sala m-a intampinat aceasi atmosfera imbietoare ca pe oricine altcineva: o gramada de fiare pe care nici nu prea stiam de unde sa le apuc. “Antrenoru’ salii” daca-l rugam sa-mi spuna cu ce sa incep, imi dadea impresia ca-l cam deranjez, iar musculosii ailalti de pe acolo tot faceau pe interesantii, se uitau la mine de parca ii incurcam. Aveam nevoie de ajutor! Din cate auzisem eu, un antrenor personal ti-ar fi cerut cateva sute bune de euro. Ar fi si normal: Omu’ mare campion, antreneaza nu stiu ce vedete, fireste ca are aere daca sta dupa tine sa-ti numere de cate ori ridici tu o gantera, chiar si pe bani.
Asadar, chiar si cu timp si bani, mediul asta parca nu te incanta sa perseverezi, oricata motivare si daruire ai avea.

Care e diferenta cu Daniel? Pai nu e Daniel, ci suntem noi, ECHIPA! Intre 4juma si 9juma venim si plecam cam 30 de omuletzi mereu veseli, glumetzi si nazdravani, si baieti si fete, de la 15 pana la 50 de ani, de la 1.50 la 2m, de la 45 la 100kg. Astia suntem noi, echipa lui Daniel. Daniel ne grupeaza el cum stie mai bine si fiecare grupa are grija de ai ei dar si de ceilalti si daca au si daca n-au nevoie. Dan are grija de toti. Nu o sa te simti strain intr-o sala plina de posomorati ca in alte parti. Aici faci parte din echipa. In prima saptamana o sa primesti o porecla simpatica si o sa afli ca ai mult de munca. O sa afli ca n-o sa fie deloc usor, dar suntem aici sa te ajutam. O sa afli cine-i sefu :p O sa afli ca daca vrei, poti, si o sa afli ca poti mai mult decat crezi.
Nu o sa arati mai bine pt kg castigate sau pt kg pierdute nici pt muschii tonifiati. O sa arati mai bine pt ca (,) cu noi te antrenezi sa zambesti. Asadar noi nu te asteptam la sala, te asteptam in ECHIPA.”

Ce vreau eu să transmit este că am (re)descoperit un lucru de o importanţă capitală: fericirea reală se măsoară în gradele de febră musculară.

 Leave a Reply

(obligatoriu)

(obligatoriu)