Iul 092013
 

Nouă, părţii feminine din asociere, tocmai ni s-a stricat, în timp ce gâlgâia duios, maşina de spălat. După ce am plâns cu lacrimi pline de detergent, uitându-ne cum nu se mai opreşte din rotit butonul de oprit şi ne-am întrebat, savant,  cu ce mărime de ciocan să lovim panoul frontal ca să scoatem, totuşi, hainele de acolo, am procedat la alinierea serioasă în faţa ecranului de laptop, să ne lămurim de pe internet în ce belea nespălată şi necentrifugată am reuşit să intrăm.

Ei bine, oameni buni şi curaţi, nu mai luaţi, vă rugăm, diverse antidepresive de înălbire la psihic. Mai bine stricaţi-vă rapid maşina de purificat bumbacul cel rafinat şi intraţi pe forumurile de clătit rufele în public, vă garantăm cel puţin o balsamare pufoasă pe creierul suficient de biochimic şi de rebel încât să nu se prindă apretul de el.

Nu ne putem abţine în a vă ţine departe de următorul dialog educativ, comic şi plin de speranţă. Speranţa că nu suntem pierduţi într-o lume în care cratima să permită să fie spălată de linia din fund a chiloţilor tanga şi nici ortografia să fie călcată.

Vă mulţumesc pentru înţelegere a dat un ton genial:

am o masina de spalat rufe indesit si am urmatoarea problema cind bag rufe in ea totu merge perfect dar dupa ce scot rufele lipesc in deosebi ciorapi sau alte rufe care sunt mai mici,batiste si altele care sunt mai mici,si patesc fregvent acelasi lucru si de fie care data trebue sa o desfac si sa scot furtunul dintre cuva si pompa de evacuare deoarece acolo duce rufele mici si de mute ori din acesta cauza nici nu isi face programul pina la capat sau nu evacuaza apa si acesta problema a aparut dupa 1 an dupa ce am luato si acum are 3 ani vechime dar in tot acest timp am incercat sa verific diferite piese ,garnitura,daca are joc in rurmenti,si am tot incercat toate posiblitatile dar pina acum facea numai citeodata dar acum a inceput sa fac tot mai des si acum baga si chier ciloti si diferite prosoape mici de masa,am verifcat din nou sa vad daca nu cumva are ceva defect dar nu gasesc nici o problema sau nu imi dau eu seama ce ar putea fi si mam gindit sa va scriu si aci pe forum sa va cer parerea deorece ma dispera.

va multumesc pentru intelegere

Un domn (mare domn) i-a răspuns imediat:

Excepţional.
Lipesc = lipsesc
rurmenti = rulmenţi
fregvent = frecvent
cind = când
fie care = fiecare
luato = luat-o
posiblitatile = posibilităţile
fac = facă
chier = chiar
ciloti = chiloţi (nu, nu ăia care chilotează avioanele)
mam = m-am
deorece = deoarece

Acestea „ziind fise”, îţi mulţumim că ai postat, şi te rugăm:
1. Să scrii mai îngrijit.
2. Să foloseşti semnele de punctuaţie.
3. Să înveţi diferenţa dintre un forum IT şi unul de electrocasnice mari

Cât despre maşină, îi lipseşte un filtru, dar cum eu sunt clei la maşini de spălat, îţi pot spune atât: du-o în service. :mrgreen:

Vă mulţumim pentru înţelegere a continuat:

uite ca am facut modificarile la text din cauza ca am vazut ca te deranjeaza,dar eu nu am postat pe acest forum doar ca sa primesc observatii privind greselile de ortografie,am postat ca sa primesc raspuns la defectul care ma intereseaza si nu stiu daca adminul acestui forum permite sa facem posturi numai de dragul de a posta si nu pentru a da raspuns exact la ceea ce se cere,oricum daca deranjeza greselile care le fac sa mi se spuna ca nu mai postezi si ma retrag,

va multumesc pentru intelegere

Adminul, ca orice admin responsabil, a scos imediat capul din bază:

Da, permite și da, acest forum are niște pretenții înalte privind capacitatea indivizilor de a se exprima în scris. Recomand cu mare căldură să înțelegi că e oricum spre binele tău să te exprimi corect, și să nu-ți mai bați joc de ochii noștri exprimându-te cu picioarele. Iar după aceea mai vorbim și despre mașini de spălat chilotofage. 😎

Tuşa final-genială e dată, cel mai probabil, de un psiholog orientat atât pe problema centrală, cât şi pe simptomul rebel, care şi-a verificat, minuţios, înainte de a se apuca de postare, dacă are toată lenjeria pe el:

Pe termen scurt: bagă chestiile alea predispuse la călătorii într-o faţă de pernă. Pe termen lung, rezolvă cu filtrul ăla că nu cred că-i normal fără.

PS: Şi nu mai râdeţi de om cu şosetele lui că e sinistru cînd se întâmplă. Am crezut odată că înnebunesc căutând o pereche peste tot. Când mă pregăteam să desfac scurgerea le-am găsit. Pe frigider. Uscate, că altfel mă aruncam pe geam.  😉

Sorry, the comment form is closed at this time.