Iun 072013
 

Vestea bună, excelentă, nemaipomenită, de-a dreptul fără egal, care va anihila parte din amprenta vizuală a fotografiilor de mai jos şi din buimăceala virtuală îndreptăţită (… acesta nu era un site de veşti pozitive?!), este aceea că săptămâna viitoare voi avea timp berechet să scriu multe articolaşe pe toate site-urile jucăuş-buclucaşe, terminate în „ro” (interconexiuni, extindere, cabinet de psihologie mortală … aici, desigur, dacă voi avea pe ce …, veste-bună bla, bla.)

… Păi nu te duceai la mare, cucoană? Păi da. Ar fi fost primul meu concediu la preţ social, după vreo douăzeci de ani de activităţi dedicate. Visam la singurătate, la cărţi excitante, la trupul meu gol pe plajă, lipt de un iubit imaginar, la laptop pe genunchi, în camera de hotel… Ei bine, am fost nevoită să renunţ, chiar dacă achitasem sejurul. (Ca să respect adevărul istoric, am reprogramat evadarea pentru începutul lui septembrie, asta dacă nu cumva, până atunci, îmi va smulge urechea cea dreaptă vreo vrăbiuţă isterică.)

Desigur, din cauza muşcăturii de câine. Pentru că rana nu este complet vindecată, pentru că nu există certitudinea putinţei de injectare în deplasare a ultimei doze de vaccin antirabic, pentru că.

Drept urmare, oricât de mult v-aţi oripila, parte dintre voi, vizavi de imaginile de mai jos, vestea şi mai bună este aceea că în urma primirii răspunsurilor la a noua întrebare, voi fi mult mai în măsură să formulez, cât de poate de serios, un acceptabil răspuns social.

Faţă de o agresiune întâmplată unui paşnic plătitor de impozite, în cea mai selectă zonă a cartierului, la o oră liniştită, mişeleşte, pe la spate, bla, bla.

Fotografiile acoperă intervalul 14 mai – 7 iunie, ultima fiind realizată, cu maximum de măiestrie posibilă, chiar acum. (Vă somez să nu râdeţi; imediat după operaţie, aşa se pun, în spital, compresele cu gheaţă, în sticle de plastic, că-i şi mai ieftin, şi mai ilar.)

Iar întrebarea (ce-i drept, ramificată) sună aşa: ce ar trebui să simtă o persoană care trece printr-o astfel de experienţă, ce coordonate de procesare ar trebui s-o poziţioneze corect şi nepărtinitor faţă de cea mai judicioasă reacţie în plan social?

Fotografie0041

Fotografie0047

Fotografie0049

Fotografie0054

Fotografie0062

Fotografie0067

Fotografie0114

Prin aşa ceva trece un om muşcat de un câine. Vestea e pozitivă sau ba?

Sorry, the comment form is closed at this time.